Peugeot django

Specificaties
Een aantal details springen eruit bij de Peugeot Django Heritage. De 12 inch wielen kennen een klassiek design met crèmekleurige velgen. De ronde, chroomkleurige spiegels zorgen voor de sublieme retro afwerking van deze Django. Deze retro scooter is uitgerust met een trendy dashboard met een analoge snelheidsmeter en een digitaal informatiedisplay. De Django Heritage is uitgerust met een 50cc 4-takt motor. De Django Heritage is goed zichtbaar door zijn LED-verlichting rondom. Dit bevordert jouw veiligheid.

Ben je opzoek naar een echte coole retro scooter om je echt te onderscheiden van de rest? Dan is de Peugeot Django Heritage absoluut iets voor jou. Door zijn geweldige looks steel jij altijd de show. De Django Heritage is verkrijgbaar in Velvet Green en Ink Zwart. Bekijk ook eens onze Peugeot Django brochure.

Vind een officiële Peugeot Dealer bij jou in de buurt
Ben je ook zo enthousiast over de Peugeot Django Heritage? Bezoek dan eens een van onze dealers. Onze dealers hebben alle kennis en expertise in huis en kunnen je voorzien van passend advies